aug 16

Sweetie pies..

I helga var jeg på Bognes hoss Tor og foreldrene hans. Der var også gudmora/søsken barnet hans med familie. Kjempetrivelige folk som bor i harsted og driver med sau og hest. Dattera hennes, Julie, på 12 blei fort opptat med å aktivisere Velvet med frisbie kasting. Mens deres felles lille prinsesse var opptatt med å spise, såve og være sjarmerende:)

Et annet av hans søskenbarn var også på besøk hoss tanta hans/ mora hennes. Hun hadde med seg alle sine tre unger. Tor er gudfar til lille Aaron på 8 mnd, så jeg er vell likksom gudmor^^, Også har vi skjønneste lille Andrea på snart 2 år. Hun er et ordentlig lite sjarmtroll. Så må vi ikke glemme å nevne stolte storebror Michael på 11.

 Gudfar og Aaron koste litt, helt til lille gutten lagde litt gråtelyder. Da fikk Tor litt smålig panikk og var ikke sein med å plassere gullet tilbake hoss mora;) 

(Har stokket av med bildet av søster og bror fra mamma Sølvi på facebook)

På lørdags ettermidag blei jeg og Julie sittende å spille kort, noe jeg ikke skulle ha gjort -_- Fra vi startet å spille til jeg dro i går tapte jeg som det sang etter! Om vi spillte «spøkelse», «hopp i havet» eller «idiot» hadde ingen ting og si. Og når Tor var med blei eineste av vekslinga at jeg kunne tape for to stk. Men hey..du vet hva de sier «Flaks i spill, uflaks i kjærlighet». Så da er det kanksje ikke så ille å tape^^,

Alt i alt har det vært ei fantastisk fin helg med masse koselige folk og mye nydelig mat a’la svigers. Nam nam<3

Slenger med et bilde av min kjæres kreativitet og kjedsomhet:

1 Kommentar

  1. Sølvi sier:

    Der Va jo finingan mine å..

Skriv et svar