aug 19

God morgen..

For dette er nettopp det, en god morgen! Jeg voknet av meg selv ca 20 sek før vekkerklokka startet, slo den av, fikk vekke-telefon av kjæresten, blei liggende i senga å kose meg litt til, sto opp og gikk i dusjen. Akkurat i det jeg var færdig, fikk jeg en koselig tlf. fra jobben min. De sa jeg ikke trengte å komme dit før rundt 12, fordi at klokka halv ni var de to voksene på jobb og bare to barn:) Så nå sitter jeg på sofaen og koser meg med Charmed på tv’en og rundstykker til frokost.

Og siden jeg tidlig på morgenen ikke hadde noe spessielt å gjøre, endte jeg opp med å fikse bilder av produktene jeg kjøpte fra elf for ei stund siden:

Lipstick’en til venstre er Nicely Nude, i midten er Party Pink og til høyre er Runway Pink.

Mineral concealer, booster og foundation. Er veldig fornøyd med de to førstnevnte, men foundationen var for gulaktig for meg. Så får heller prøve igjen når stipendene og lønn ruller inn på konto;)

Til sist er det en Brightening Eye Liner i coffee, den var ganske klissen på konsistens. Så kommer nokk ikke til å bruke den noe særlig, med mindre den kaskje blir bedre av å få ligge noen timer i kjøleskapet^^,

Her har dere de skjønne søskenbarnene mine, Hilde og Elise, som var så søte og lot meg få hente dem i sentrum i går. Jeg fikk ei enkel mld fra Hilde (til venstre) som sa:Løst på en sortlandstur å besøk?:D. Så da bestemte vi oss for å gå på den «nye» kaffebaren i tilleg, men da vi kom tid var de stengt:/ Men hei..hva gjør vell det når man har sjokoladekake hjemme? Så med andre ord, vi dro hjem, koste oss og spiste sjokkiskake<3

Blogges;*

2 kommentarer

  1. Marting sier:

    Dere var jo det;) Og det ser jeg fram til^^,

  2. Hilde sier:

    hehe førr et nydeliii bilde av oss :D
    så jo ut som vi va heilt i vårres egen værdn dær :)
    Va kos å vær på besøk så sånne meldinge får du meir av (A) :D

Skriv et svar