nov 18

Bloons Tower Defense 3

Alle kjenner til det gode gamle spille med apa som skal skyte balongene. Dette er en oppgradert verson av det. Du skal plassere forskjellige «tårn» som skyter balongene som kommer farende i varierende fart. Spar penger og oppgrader «tårnene»! Spillet finner du HER.

 

 

Reachin’ Pichin

Morsomt og søtt flyvespill der du styrer en übersøt figur med musa. Poenget med spillet er å fly høyest mulig, raskest mulig og å oppgradere figuren din. Bruk poengene og «pengene» dine fornuftig og gjennomtenkt. Bare da vil du nø høyset mulig på kortest mulig tid. HER er spillet.

 

Rescue On Coca Farm

Herligt sjokolade/godteri spill. Du må klikke på sjokoladeblokkene for å føre sjokoladefigurene trygd frem til låvedøra. Pass opp for monstrene, iskremkjeksene og  husk å ikke fall utenfor spilleruta. Du finner det HER.

 

The Lighte Temple

Supersøtt spill der du styrer en ildfigur og en vann figur. Du må vri hjernen for å finne ut hvordan du kan få begge to inn dørene sine på kortest mulig tid. Du må også få tak i alle «diamantene». figurene styres med piltastene og WASD-tastene. Spillet finner du HER.

 

Laser Cannon

I dette spillet skal du skyte trollene med en laser. Det er om å gjøre å få skutt dem på minst mulig skudd. Det er overaskende avhengighets skapende! Du finner det HER