jan 15

Er det for seint å si «Godt Nyttår» ?

Siden jeg ikke har skrevet noe her siden før jul, så synes jeg ikke det. Det er jo «bare» 15. januar 2011. Jeg har faktisk ikke skrevet eller sagt feil år sålangt *stolt*. Uansett. på tide med noen updates.

– Jeg hadde en fantastisk fin jul. Fikk masse fine julegaver som jeg fremdeles er kjempeglad for! blant annet en ny mobil av superkjæresten min<3

– 2. juledag var det tradisjon tro fest på bygdehuset her. Det blir en kveld jeg seint glemmer^^,

– 4. juledag dro jeg til Bognes og tilbringte resten av jula der sammen med Tor og familien.

– Nyttårsaften dro vi tilbake til Sortland for å feire nyåret sammen med venner. Vi hadde en fantastisk fin kveld og en super måte å begynne det nye året på<3 (slik så jeg foresten ut 3. juledag og 1. nyttårsdag. Noe redusert etter nattas eventyr)

– Men, så var Tor så heldi at han blei skjikkeli syk. Han hadde kjempemye feber og var rett og slett megasyk! Som igjen førte til at når han var frisk nokk til å dra hjem, blei jeg kjempesyk-_- Og det passet ganske så dårlig siden det var første uke på skolen, og ikke nokk med det, men vi hadde prøve eksamen den torsdagen. Jeg klarte å presse meg gjennom det, og hadde absolutt ikke dårlig samvittighet for de 3 dagene fravær jeg fikk etter det.

Mens jeg lå syk, gikk noe opp for meg. Vi må begynn å spise mer grønnsaker! Så jeg brukte en del tid på matprat.no når jeg var syk, og leita opp oppskrifter for å få idèer til hvordan jeg kan gjøre det. Og jeg fant også ut at når du kan se på matoppskrifter og bilder av nydelig mat i fleir timer uten å bli sulten. DA er man syk;)

Denne uka har gått både raskt og treigt siden jeg var syk mandag og tirsdag. Onsdag og torsdag var ganske greie, men fredagen (i går) virket som verdens lengste dag! Vi hadde en lærer som var hjemme med sykt barn, så vi fikk flyttet noen timer og kunne dra hjem klokka 11:20. Jeg gjorde noen erender før jeg dro hjem, spiste, nerdet litt og dro tilbake til Sortland med kjæresten. Vi kjøpte en ny film, lagde nydelig mat og koste oss før han måtte dra tilbake til Bognes og jobb.

Vi har foresten oppgradert stua en del siden sist. Jeg kjøpte ny tv på nyttårs salget. (var faktisk på Elkjøp klokka 07:00, for å få den xD ) Og Tor fikk seg et surround anlegg. På onsdag kjøpte han forsterker og kabler, så nå er høytalerne koblet opp og testet ut. And mama likes it;)

Nå går jeg bare å venter på neste lørdag og bursdagen min:D

Har du gjort noe morsomt i det siste?

1 Kommentar

  1. Tonje sier:

    godt nytt år! : ) bedre seint enn aldri^.^

Skriv et svar