aug 01

Så var det over..

I går kveld kom jeg hjem fra ei fantastisk uke på 4H leir i Moelv. Og som vanlig er det like fælt å dra hjem. Savnet av alle menneskene man har blitt kjent med eller møtt igjen for ørtene gang er like stort som alltid. Det er virkelig kjedelig å komme hjem til et tomt hus etter å ha tilbringt en uke sammen med 1000 andre mennesker rundt seg til enhver tid.

Jeg kan rett og slett ikke forklare med ord hvor fint jeg har hatt det, så her er noen bilder:)

Jeg savner dere alle virkelig mye<3 Og gledermeg allerede til Nordiskleir 2011 i Danmark:)

Og for dere som ikke vet hva 4H er eller hva man gjør på 4H leir, trykk her eller her

Sist vil jeg Gratulere Helen Walstrøm med den lille jenta si og Timmy Dahl Olsen med guttungen sin.

P.S. I Miss You<3

1 Kommentar

  1. Tonje sier:

    eg gleda meg til leiren i Danmark allerede før landsleiren var slutt^.^ :’D
    4H Hordaland<3

Skriv et svar