aug 12

Hard working girl..

Eeeeller ikke;) Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, så elsker jeg jobben min. I går og i dag tok jeg med meg fire unger (til sammen åtte) hjem til gården vår for å se på grisene, kuene og hestene til naboene. Alle ungene har storkost seg i fjøset, og når de hadde fått nokk av dyrene. Fikk de vaffel, saft og gaver fra mammaen min. I dag var hun på jobb, men hadde gjort klart gavene og vaffelrøra til dagens tur:) Snille snille mamma<3

Siden vi fikk grisunger forige uke, fikk de holde en. De gav ham navnet Nils, og tilfeldig vis hadde han øremerke 14000. Ganske morsomt:) Da vi gikk videre til noe litt eldre grisunger, fant vi en som var skjikkelig leken og nyskjerrig. Den var til stor glede for alle ungene, som syntes det var vanvittig morsomt at den ville spise på klærne deres.

Kuene var kanskje litt for intressert i går, mens i dag var de for det meste bare opptattav å nyte finværet. Forståelig nokk^^ På ku bildet ser dere først to tøffe jenter som står sammen midt i mellom alle kuene. Tror ikke jeg hadde følt meg så høy i hatten hvis det var jeg som sto der, og ikke hadde hilst på kuer før..

Her er noen bilder fra i går og i dag:

Det er ikke alle som får gjøre så mye morro, og få betalt for det ^^,

Skriv et svar