aug 08

MAO..

Et kortspill jeg elsker og hater!

Som dere sikkert har fått med dere, var jeg på 4H leir i slutten av juli. Og der lærte jeg et nytt kortspill. Et spill man ikke får vite reglene i. Det eneste man får vite til å begynne med er: «Det spilles med klokka, og det er om å gjøre å bli fri for kort. Men gjør du noe feil, får du straffekort. Og den som vinner får lage en ny regel».

Den første runden spilles med andre ord bare med grunn reglene, men etter det kommer det nye regler hele tiden. Så for folk som ikke har spilt det før, er det om å gjøre å finne ut hva som er grunn regler og hva som er nye regler. Gøy, gøy gøy^^

Altså, de første 4-5 første rundene blir man sittende og ikke skjønne en dritt! Men etter hvert begynner man å skjønne hva som skal sies eller gjøres til hvilken tid. Ja, og det er ikke lov til å snakke om reglene når man ikke spiller heller. Så det er et forferdelig spill, men samtidig så fantastisk^^, Jeg er hekta!

Det kan spilles med 3 spillere, men blir ikke ordentlig morsomt før det er 4 eller fler:)

Noen som har vært borti dette spillet før?

Skriv et svar