aug 06

Fine-æs-Friday;)

Først vil jeg si: Jeg elsker jobben min<3 I dag hadde vi hele fem barn på SFO’en. Så jeg og ei til heiv ungene i bilene og kjørte hjem til gården vår^^ Der fikk de hilse på kuene og leke i hagen.

Sønnen til søskenbarnet mitt på 14 år er på besøk hoss foreldrene mine, så han var kjempesnill og aktiviserte ungene nesten hele tida. Vi voksne hadde det kjempefint med å passe på grillen og  sitte i solveggen åfølge med på at ungene lekte fint:)

Etter jobb hentet jeg Tonje, også dro vi på kinaen å spiste goood mat<3 Dette var akkurat det som trengtes etter en lang, men fin dag på jobb. Vi snakket om løst og fast, og rett og slett bare koste oss. En av tingene jeg liker best med Tonje, er at selv om hun har en guttonge på 9 mnd. så er det ikke bare barnesnakk på henne. Man kan faktisk sitte og snakke med henne uten å bli overpøst med snakk om amming, bleier og gulp.

Nå sitter jeg bare og slapper av, med en tanke om at jeg snart må begynne på ryddinga -_- Må vel bare hoppe i det, for i morgen bærer det avgårde til kjæresten som har jobb i Tysfjord. (Han har med andre ord ikke vært hjemme på to uker)

Blogges;*

Skriv et svar