aug 05

Back to the real life

I går var min første dag tilbake på jobb. Noe som faktisk var fantastisk deilig. Gårdagen minnet meg ganske mye om hvor mye jeg gleder meg til å starte på utdanningen som fører til jobben jeg vil ha.

Vi var 3 voksne på jobb, og bare 4 barn. Ganske chill med andre ord;) Jeg og ei til tok med ungene i fjæra, og der koste vi oss med sol, sang, lek og griling. Dagens morsomste hendelse var når barna skulle leke gjemsel. Eine jenta skulle stå og resten gjemte seg like rundt. Hun tellte først eeeen, tooo, treee og så fire-fem-seks-syv-åtte..osv. raskt til 20. For så å sette seg ned i sanda og si: «Så tar vi en halvtimes pause». Etter ei lita stund ropte en av guttene «Duuu’uu». Da svarte hun raskt og krast «Jeg sa vi tok en halvtimes pause» før hun fortsatte å leke i sanda xD

Jeg har foresten endelig fått pakken min fra elf. Noe jeg har ventet på siden eeeh..lenge!

Nå skal jeg snart på besøk til foreldrene mine, for guess what. Pappaen min har bursdag^^, Så gratulere med dagen værdens besteste pappa<3<3

Skriv et svar