jul 18

Sa noen Road Trip?

Ca. klokken 20:00 i går kveld fikk jeg spørsmål hoss mitt søskenbarn, Karianne, om jeg kunne kjøre henne og to kompiser på en bygdefest litt seinere. Og som den snille jenta jeg er, sa jeg ja selv om jeg skulle i fjøset i morges. På den betingelsen at jeg skulle være hjemme til seinest 00:30. Det skjedde jo såklart ikke;) Klokka var vel nærmere 02:00 før jeg var i seng. Men jeg skal ikke klage. Fikk en fantastisk fin kveld med dem.

De to kompisene var nemlig fra Oslo. Og som det da sier seg selv, syntes de ikke bare naturen var nydelig. Men hele opplevelsen med å være på en bygdefest på et lite bortgjemt tettsted på Sortland.

Det eineste «problemet» med å kjøre på dem var at vi stoppet en del. Enten for å ta bilder eller tisse. Den første stoppen var ganske nødvendig, ikke bare fordi jeg fikk beskjed om at det snart blei do-pause, men fordi det plutselig var en flokk sauer mitt i veien -_-

Bottom line, jeg endte opp med å kjøre rundturen fra Holmstad – Kalsnes – Sortland – Holmstad. Som da vil si rundt halve Sortland kommune. Man kan si jeg var litt trøtt når jeg våkna klokka 06:30. Men som sakt. En fantastisk fin kveld i helheten:)

Dette synet møtte meg da jeg var nesten hjemme igjen. Fine fine lille glimtet av sommer <3 Lyset vises ikke så godt, men jeg syntes det blei pent uansett^^,

Skriv et svar