jul 19

Sinna Smurf!

I dag fikk vi endelig flytte opp i huset vårt igjen. Men kan desverre ikke si at det blei et gledelig gjennsyn. Arbeidsfolka som hadde bodd her hadde, som jeg fryktet, bare pakket sakene sine og dratt.

Da de flyttet inn hadde vi vasket huset fra tak til gulv i alle rom. Og nå ser det nesten værre ut en det var når vi begynte å vaske. På bare 4 stakkars uker!! Gulvet er skittent, vinduskarmene er skittene, bordene er skittene, badet ser mildt sakt ikke ut, jeg fant en tomat bak en gardin i yttergangen og alt kjøkkenutstyr må vaskes på nytt fordi de har vært så gniene at de ikke har tatt seg råd til å bruke oppvaskmaskinen :@ Jeg blei pent sakt jævli forbanna da jeg kom inn og begynte å se meg rundt. Og ikke nokk med at det var skittent. Gjett hva.. Det stinket sånn stygg polsk drittmat i heile huset!!

Jeg var også blitt informert av sjefen dems at de ikke skulle bruke noe av maten eller baderoms produktene som sto igjen. HAH. Det som er igjen av den fine samlinga mi med saft er vell til sammen ei halv flaske -_- Noen flasker saft, noe såpe og litt andre hverdags varer virker sikkert ganske uviktig, men for meg er det mer prinsippet. Man bruker ikke andres ting uten å spørre først, og værtfall ikke når man har fått beksjed om at de ikke skal gjøre det!

Off.. Gått å få ut litt irritasjon nå! Håper bare at neste gang (Ja, det blir desverre fler ganger) er norske folk. Slik at jeg værtfall kan forklare dem hvor viktig det er at de vasker etter seg. Og hvis de ikke gjør det, så kan jeg værtfall kjefte på dem, og de vil forstå hva jeg sier.

Jaja. Nokk syting nå^^, At the moment sitter jeg vel egentlig bare å venter på at klokka skal bli litt mer. Klokka er nå i skrivende stund bare 22:40, litt tidlig å legge seg da. Og værtfall når man ikke har noen planer før 13:30 i morgen. Bare glad jeg ikke er kjæreste elefanten min i natt jeg. Han skal være på jobb klokka 05:00 i natt. Stakkars mann;) Nå har jeg ikke noe mer å si egentlig, såe..

Blogges;*

Skriv et svar