jul 17

Foggy valley..

Når jeg var færdig i kveldsfjøset i går bar det rett i dusjen, før jeg plukket opp telefonen og inviterte med meg Annika og Andrea på kinaen. Vi spiste nyydelig mat og hadde en kjempekoselig kveld^^, Til tross for at treigingene (Jeg og Andrea) lot Annika sitte og vente alt for lenge. Dårlig samvittighet? ja:( Men det la ikngen stopper på stemninga. Og mens vi satt der, kom jeg fram til noe litt morsomt. Sist vi var bare oss tre sammen, for ca. 2 mnd. siden, var 2 av 3 singel. Mens nå har alle tre hver sin kjæreste gutt. Så fort forandrer ting seg!

Når vi var færdig å spise kjørte jeg Andrea til snuskebassen hennes. Som foresten er bebodd på verdens mest øde og forlatte sted. Ikke nokk med det, men veien dit er værtfall ikke noe å skryte av-_- Men her er poenget, da jeg var på tur hjem fikk jeg en ganske spennende tur. Når det på kvelden egynte å bli ganske bra vær egentlig, endte vi opp med tykk og lavtliggende tåke. Det var så utrolig pent å se på. Og ikke minst spennende. Sånn skikkelig trollsk og mystisk<3

Kvaliteten er dårlig og stemninga vises mindre, men trenger jeg si mer en mobilkamera? Slik så det ut på mitt hjemsted i går:

Nydelig, sant? Jeg elsker det værtfall<3 Fine fine Holmstad dalen^^,

Skriv et svar