jul 17

Princess Di.

Her om dagen så jeg «Murder of Princess Diana».

Likte den litt, samtidi som den irriterte vettet av meg. Har sakt siden jeg var lita, at hva med familien hennes? De stakkars guttene hun etterlot seg. Skal de aldri få låv til å bli færdig med det? Uten at det hvert år skal komme fram andre synspungter og historier om «hva som egentli skjedde»? Sånnt provoserer meg! La henne være dø, og færdig med det. Ja, hun var en fantastisk person og det var ei tragedie uten like. Men det er ikke noe mer man kan gjør med det.

Jeg husker Begravelsen hennes, men ikke så mye av henne før det. Etter som jeg blei eldre leste jeg mye om henne og hva hun gjorde for verden. Og som så mange før meg, blei jeg utrolig fassinert av den positive og godheten hun strålte av. Jeg hadde skoleprosjekter om henne og satte meg så godt inn i stoffet som en barneskole elev kunne. Jeg hørte på sangen Elton John sang, om og om og om igjen.

Og det er kanksje slikt som gjør at noen ikke helt vil gi slipp på konspirasjons teoriene og hva som faktisk skjedde. Men er det egentlig nødvendig å vite? Hun levde et fint liv så lenge det varte. Hun fikk gjort mer for de trengende en hva jeg eller du bare kunne drømme om. Men ikke minst, hun ga verden håp og tro på det gode igjen. Vi trenger slike mennesker. Men så er det jo å allemn viten at gode, smarte og kunnskapsrike mennesker dør som regel før sin tid. Trasig? ja. Men slik er det, og har altid vært.

Skriv et svar