jun 15

That all started with the big BANG!

Jeg rett og slett ELSKER The Big Bang Theory. Den karakteren som fasinerer meg mest, er jo såklart Sheldon Cooper. Han mangler totalt sosiale antenner. Men det beste med alt er jo når han plutselig skjønner hva folk egentlig mener med det de sier. Eller når han virkelig  fornærmer noen, uten å egentlig vite at han gjør det.

Og stakkars Raj, som ikke klarer å snakke foran eller med jenter med mindre han er full. Så søtt<3 Mens Howard for det meste bare er ekkel -_-

Leonard er jo da den mest normale av dem alle og kan lett lure deg til å tro han er «normal». Men så plutselig skinner nerden i han så sterkt at det er vanskelig å se noe annet xD Überskjønne fyren^^,

Kjæresten min har fått tak i sesong 1-3, og det er sikkert det beste som har skjedd siden vi fikk ordentlig nett i huset. Og sinnsykt lenge har vi snakket om å få tak i lyricsen til introen. Så her er den:

Our whole universe was in a hot dense state,
Then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait…
The Earth began to cool,
The autotrophs began to drool,
Neanderthals developed tools,
We built a wall (we built the pyramids),
Math, science, history, unraveling the mysteries,
That all started with the big bang!

Så nå er det bare å lære seg teksten, for SÅ å klare å synge den raskt nokk;)

1 Kommentar

  1. Sølvi sier:

    Hehe.. Har den introen som ringelyd på telefon.

    Har sett sesong 1-3.. Å ja er den beste serien på mange år. Bare et lite ops.. Sesong 4 starter ikke før i september i usa. Å spare spare spare.

Skriv et svar