jun 29

Da var det over..

Det er nå litt over en uke siden jeg blei færdig på vg1 hs. Når skoleåret først startet hadde jeg faktisk ikke trodd det skulle bli trist å si farvell til den gjengen med 16-17 åringer jeg hadde måtte pint meg gjennom et helt skoleår med. Men der tok jeg kraftig feil.

Jeg savner ikke det å gå på skole, men klassen! Vi blei en så sammensveisa gjeng og jeg vet jeg kommer til å bære med meg minnene fra dette året for bestandig.

Mitt første GK (grunnkurs=vg1) kommer altid til å være det beste skoleåret jeg noen gang jeg har hatt, men dette blir en god nr. 2! Det har vært både krangling, roping, kjefting og allt det som kommer med å gå i en klasse med 12 andre jenter og bare 3 gutter. Men til gjenngjeld har det vært enda mer latter, gleder og positive ting som har skjedd. Det er så mange morsome hendelser å tenke tilbake på. Og jeg gleder meg til vi skal ha reunion’s ^^,

Det har vell ikke helt gått opp for meg at jeg aldri skal komme på skolen til samme gjengen igjen. Off..når jeg skriver dette blir jeg jo faktisk trist:-o For aldri er ganske lenge det. Og det er samtidig litt trasi å tenke på at vi kanskje aldri får samlet hele gjengen igjen. Og der kom aldri ordet frem igjen. Domme ordet!

Jeg kommer til å savne dere som gikk HS1A på kleiva 2010<‘3 Beste klassen!

 • Sara Bang
 • Sara Caroline Dittlefsen
 • Stine Olsen
 • Benedikte Dåbakk
 • Monica Kristiansen
 • Helene Pettersen
 • Elisabeth Iversen
 • Hanne-Sofie Hesten
 • Bjørn Magne
 • Kjell-Ruben Brinchmann
 • Mariuss Ness
 • Jannicke Henriksen
 • Eli-Sofie Moe
 • Lotte Steiro

Her er noen bilder fra skoleåret:

Bilde 1:

 Lærerne våre. Sissel, Caroline og Ellen

Pynten på tavla siste dagen <3

Sara B, Lotte, Meg og Elisabeth

Bilde 2: 

Eli og Jannicke.

Stine, Monica, Eli, Lotte og Jannicke

Sara B, Lotte og Ellen

Stine, Lotte, Meg og Elisabeth 

Bilde 3:

 Bilder fra skaufesten vi arrangerte kvelden før siste skoledag <3

Bilde 4:

Benedikte, Lotte og Monica

Lotte

Lotte

Lotte og Monica

Bilde 5:

Grisehjerte

Jannicke og meg

Benedikte, Lotte og Sara C

Marius og Bjørn Magne

Bilde 6:

Helene

En som var blitt malt

Ei på skolen som blei malt

Sara B maler noen

Bilde 7:

Lotte, Sara B, Meg og Elisabeth

Monica, Stine og Lotte

Sara B, Lotte og Eli

Stine og Lotte

Bilde 8:

Eli, Jannicke og Stine

Stine, Eli, Jannicke, Monica og Lotte

Stine, Jannicke, Benedikte og Eli

Jannicke, Monica, Stine, Benedikte, Eli og Lotte

1 Kommentar

 1. Monica :) sier:

  Bæste klassen man får tak i ! :D <3

  savna gjengen så utruli masse :( men man må bære prøv å hold kontaktn :)

Skriv et svar