jun 11

Lano-drittungen!

Jeg mener ikke å fornærme noen, eller virke som et fælt menneske.

Jeg kjenner jeg blir virkelig irritert av den aksjonen som pågår bland annet på facebook nå. Den grupa som er opprettet for å få «Mikael som første funksjonshemmede barnet som vinner av Lano-ungen». Den rett og slett irriterer vettet av meg! Så bare fordi han har en synlig funksjonshemmning fortjener han å bli vinner forran alle andre? Jeg synes det blir HELT feil!

Hva med de barna med skjulte funksjonshemmninger? Alle som ser dårli, hører dårlig, har astma eller noe annet som hemmer dem i å fungere «normalt» i hverdagen har også funksjonshemninger! Forskjellen er som det sier seg selv, at de ikke er fullt så synlige.

Det er ikke det at de vil han skal vinne som plager meg, men at de sier «første funksjonshemmede barn». Hva vet de om det? Kanksje noen av de barna som har vunnet har hatt nemlig en skjult funksjonshemmning.

For alt jeg bryr meg skal han bare vinne. Men jeg synes det er totalt feil måte de gjør det på!

Klikk her for linken til «mest stemmer» sida. Eller her for å stemme på Linnea, dattera til ei veninne^^,

3 kommentarer

  1. kristina sier:

    MARTE…………….

  2. Marting sier:

    Hehe..gleden er på min side ;D

  3. Annlaug sier:

    Takk for at du skriver det andre tenker ;)

Skriv et svar