mar 26

Se..jeg lever enda

Nå er det EVIG lenge siden jeg har giddet å skrive her. Grunnen til det er at jeg rett og slett ikke har hatt motivasjon til å begynne på et innlegg.

Men nå er jeg tilbake, tror jeg. Jeg kan begynne med å fortelle at det faktisk går superbra å ha samboer. Var jo litt nervøs i begynnelsen for at det ikke skulle funke, men vi har funnet fine system på det meste nå. Han har foresten bursdag i dag. Så gratulere masse masse med 22 års dagen kjære;* Elsker deg elefanten min<3

På skolen går det faktisk og bedre nå. Jeg har akkurat være nede å hatt elevsamtale med to av lærerne min, og de hadde BARE positive ting å komme med. Happy happy:D Jeg har fått mindre fravær, blit flinkere til å bruke tida på skolen bedre og med bare litt mer innsats kan jeg få 5 i de fleste fag faktisk:)

Vi er foresten kjempeflinke til å lage mat ofte. Jeg har vært nede hos moren min og hentet ei kokebok som jeg fikk i 1 års gave av min farmor (More). Og den er skrevet av selveste Ingrid Espelid, så der er det MYE godt jeg gleder meg til å lage. Har allerede prøvd noen av dem, og de har blitt fantastisk vellykket.

Jeg og ei i klassen min har også begynt å trene. 2-4 ganger i uka faktisk. Hun klager en del på at jeg er umotivert, men det er ikke uten grunn hun sier det heller. Noe som er litt rart med hele trenings opplegget er at der vanskeligste er bare å få ræva opp av sofaen å komme i gang. For når vi først er kommet oss på frisken, er det jo ikke noe problem i det hele tatt.

Jeg vil også gratulere søskenbarnet mitt, Marit, og kjæresten hennes, Terje, med ei nydelig lita jente. Gleder meg til de kommer nordover så jeg får sett henne in real life:)

Om bare få timer er det påskeferie, og jeg gleder meg som en liten unge! Blir så deilig med ei uke fri til å gjøre absolutt ingen ting! I tilleg har værgudene funnet ut at det endelig var kommet nokk snø til oss her i nord, så de siste dagene har vi hatt nydelig blå himmel og sol. Med andre ord, det perfekte påskevær:D Også har jeg vært så heldig å fått sett elg hele to ganger på en mnd. Fine Fine dyret<3 Jeg vil ha en elg i hagen min!!

Nå har jeg vært flink å fått skrevet litt værtfall, så da blir det sikkert ikke så lenge til neste gang:)

Skriv et svar