mar 30

Har jeg blitt husmor nå?

I dag (i går) har vært den deiligste dagen i påskeferien så langt. Bare av den enkle grund av at det var mandag, og jeg ikke trengte å dra på skolen:) Sovnet vell ikke før 3- hall fire på natta, og var alike vell flink å sto opp halv elleve. Greit så trodde jeg klokka var halv tolv, men det er uvesentlig. Jeg stod opp tidlig til ferie å være værtfall.

Vi brukte vel en time på å våkne, før vi drog til Sortland for å fylle diesel og handle en del. Når vi kom hjem lagde vi som vanlig hver vår frokost, etter det har jeg vasket noen maskiner med skitten kopper, og det var vel det dagen gikk med på fram til i 18 tida. Jeg bestemte meg for å invitere noen på middagsbesøk, og den heldige blei til slutt søskenbarnet mitt, Hilde. Jeg har hatt så utrolig lyst til å lage Chili con carne ei stund nå, så da måtte jeg jo bare gjøre det.

Det var faktisk ufattelig enkelt å lage det. Alt man trenger er:

  • kjøttdeig
  • Smør/olje
  • Hvitløksbåter
  • chili
  • kajennepepper
  • pepper og salt
  • hermetiske bønner i tomatsaus
  • oregano
  • tomatpure

Raskt var det å lage i tilleg. Som tilbehør gjorde jeg det enkelt at vi hadde brødskive og smør. Ressultatet blei himmelsk. Men noe annet var kanskje ikke å vente siden jeg bruke oppskrifta til selveste Ingrid Espelid. En annen positiv ting med å invitere folk på besøk er jo at man dag får en grund til å rydde og styre litt:)

Nå skal jeg være flink pike å krype under dyna til kjæresten min<3 Jeg og Hilde har foresten en date på Kid i morgen (i dag). Siden de har vennesalg med 40% for alle venner gleder jeg meg en del:D

Natt natt folkens;*

Skriv et svar