apr 01

Jeg er en geek!

Da er vi kommet oss på ferie. Turen gikk ikke uventet til Bognes og Tor’s familie. Når vi kom var det bare å slappe av litt, spise litt for så å dra i bursdags besøk til onkelen og søskenbarnet hans. Jeg hilste på søskenbarnet hans og mannen hennes for første gang, og de er virkelig slike folk jeg liker:) Etter mange koselige timer drog vi «hjem».

Nå sitter vi å nerder litt, og jeg har faktisk gjort det store nå. Jeg har opprettet min helt egen WoW konto. Jeg hadde en konto før, men den blei hacka så mange ganger att jeg ga opp til slutt. Begynte å spille høsten ’07, og har spillt uregelmessig siden da. Det er faktisk et utrolig morsomt spill!

Så nå venter jeg bare på at selve spillet skal bli installert. I skrivende stund har den karet seg opp til 5%. Noe den har brukt ca 20 min på-_- Så får nokk ikke spillt noe før i morgen. Men DA skal det gå unna. Tor har «vervet» meg, så det skal vist gå ekstremt fort unna å komme seg fort opp i level. *Gleder meg* OG ikke nokk med det, men vi får snart ordentlig nett hjemme. (ikke bare sånn gratis mobilt bredband fra telenor) Og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg!!

Jeg husker det som om det var i går da jeg skulle installere WoW på min forige pc. Jeg satt å så på prosent måleren hele tida omtrent, og blei like glad hver gang den gikk opp en prosent. Slik en glede. Også for et spill:S Når min mor da oppdaget at jeg spillte WoW fikk jeg den vanlige leksa om at det var avhengighets skapende, farlig osv. Men hun måtte da skjønne at det ikke gjalt meg (a) Det var vell en liten periode rett etter jeg hadde begynt å spille at det var dagens store høydepungt. Men det roet seg jo såklart etter hvert.

Men nå går jeg her igjen da. Trippende for hver prosent som går. Det kan kanksje ha noe med at jeg vet hvor enkelt det blir å levle denne gangen:D (den er foresten på 6% nå)

Jeg overasket foresten min mamma med Påske pyntet hus i dag. Hun og pappa har vert på blefjell(?) sammen med min tante og onkel. Og de kom hjem i kveld. Hun blei kjempeglad:D I tilegg fikk de noen av de selvbakte hornene å kose seg med. Fikk god ressposn på dem og!

Uansett. På tide å runde av nå. Har vell bevist at jeg gleder meg en smule til å spille igjen nå:D

Alliance VS Horde.

(Fant bildet på google. Noen tar det jo litt langt da, men kult var det jo)

Skriv et svar