jan 21

Bye bye tennårene..

Om bare få timer kan jeg med både glede og sorg legge bak meg det store kapittelet i livet mitt som var tennårene. Det er ganske deilig og ekkelt å fylle de store 20. Jeg går endelig ikke under kategorien «teen», men føler samtidig at jeg må oppføre meg voksent en før.

Men på en måte har jeg merket hvor mye mer voksen jeg har blitt bare de siste månedene. Jeg tar mer ansvar nå en før. Jeg lager faktisk middag flere ganger i uka. Og jeg er ikke en person som er veldig stor fan av middag, jeg liker ikke potet, hater å rydde opp etterpå og vet aldri hva jeg skal lage. Men på en eller annen måte har jeg begynt å klare det.

Nå går jeg bare å gleder meg til Lørdag å noe jeg forventer blir en fantastisk bursdagsfest;D Men gruer meg og mye til søndag og ryddinga. Men den tid, den sorg. Jeg har foresten farget håret. Det blei blondt^^,

1 Kommentar

  1. Tina Jeanita :) sier:

    Ja må kos deg masse på lørdagen :)
    Ser mørkt ut at vi kommer :'(

    Men ! GRATULERE så masse me dagen snuppa :*

Skriv et svar