des 18

Sinnsyke mennesker!

Jeg har da gledet meg hele sommeren til at vinteren skulle komme, og at veiene skulle bli umulige å sykle på. I hele sommer og høst har store mengder syklister forpestet veiene her omkring. Men nå som snøen har lagt seg og hadde jeg virkelig håpet på at vi skulle få ha veiene i fred fra de irriterende sports syklerne. Men NEIDA, på tur hjem fra byen i dag møtte jeg en av disse merkelige skapningene. Ikke en gang snø, sludd, vind og is klarer å holde dem vekk fra veiene. 3532828293_9ea744f9e7_large

Ikke hadde han refleksvest på seg en gang, greit så hadde han lykt med bra lys, men det spiller ingen rolle. Folk forventer irkelig ikke å møte sykler langs veien i dette været! Mitt forslag er å holde seg til trimsykkelen på treningsstudio i mørketida. Ikke må det bare være mye koseligere, men også tryggere!

Jeg var foresten på EU-godkjenning med bilen i dag. Og det eneste de kunne fortelle meg var at handbrekket mitt ikke funket slik det skal, men det viste jeg fra før av:)

1 Kommentar

  1. weblinn sier:

    sv: Takk. :D Ja synes selv jeg kler det mørke mest, Men når sommern kommer så liker jeg det lyse for da føler jeg meg litt mer brun. :P

Skriv et svar