des 26

Ooops..

Det har vist blitt mange dager siden sist jeg var innom her:s Men det har vel lett for å bli sånn i juletida. Værtfall for meg! Pc’en og alt med den kommer likksom i 2. rekke, kos sammen med familien er så mye bedre^^,

Jeg vil her takke alle for de fantastisk fine julegavene jeg har fått. Utrolig mye fint! Har vært veldig spent på hva folk skulle finne på, siden jeg faktisk hadde skrevet ønskeliste for første gang på lenge lenge. Jeg fikk ting fra ønskelisten jeg viste jeg ville ha, og ting jeg ikke viste jeg ønsket meg som jeg elsker nå<3 Igjen, TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

I kveld skal jeg for første gang siden jeg var 15, ikke drikke på bygdefesten som er hvert år 2. Juledag. Skal delta, men fant ut at siden jeg skal kjøre langt i morgen blir det nokk best sånn;) Men gleder meg mye til å hilse på alle folkene!

Vi har foresten hatt besøk av noen i mamma’s familie i dag. Det er en tradisjon at hvert år 2. Juledag kommer de på besøk og spiser Julelunsj sammen med oss. Det er like trivelig hvert år, og maten er jo fantastisk! Julematen er nokk noe av det beste med hele jula tror jeg;) Topp tre vertfall.

Men i år oppdaget jeg noe nytt med meg selv, ikke missforstå meg nå, men jeg gledet meg ikke så mye til å åpne pakkene. Er jeg på tur til å bli voksen? For jeg syntes faktisk julemiddagen og bare det å være sammen med foreldrene mine var det beste.

Jeg har tadt mange fine bilder de siste dagene. Men siden jeg ikke har vert hjemme, får dere ikke se dem enda. Så dere får heller se denne morsomme videoen, følg også med på sangen. Jeg synes den er virkelig søt:)

Og foresten GOD JUL!!

Skriv et svar