des 17

Gingerbread Love<3

pepperkaker20092For noen dager siden var jeg og kjæreste elefanten flinkinger å pyntet pepperkaker. Det er lite som er mer koselig en slikt på en mørk og kald vinterkveld. Figurgakte pepperkaker, melis, grønn og rød konditorfarge, julefilm og kjærestekos<3 Det blei ikke noe nonstop, for de hadde vi spist tidligere på dagen (a). Selv om det var ganske søte og nusselige ppepperkaker20093epperkaker, så eksisterer de nokk ikke nå lengre. De smakte foresten nydelig fantastiskt godt. Mmm^^, Tor fikk foreresten spise Marte kaka, så spiste jeg Tor kaka

Vi er foresten 90% ferdig med julegavene, så nå er det bare julevasken som mangler-_- Kan ikke si jeg gleder meg. Men det må jo gjøres det og! Skal bli godt å bli færdig med allt førjuls stresset. Er det mange der ute som er ferdig med slikt allerede? Føler jeg henger litt etter, er jo faktisk julaften om 1 uke bare!! Skummle tanken! Tror ikke jeg har mer på hjertet akkurat nå. JO..jeg har dilla på klementinger. Også er jeg Glad i mammaen min som har puttet MYE fint i adventskalenderen min<3

Bye Bye;*

Skriv et svar