des 13

Dårligform.com

Så da sitter vi da her på sofaen, kjærestn37926737916_7641en min og jeg, ganske så reduserte og dårlige etter nattens eventyr. Vont i hode, hals og slapp i kroppen, det skjer dagen etter at man har feiet 1 års dagen til et utested. Stasjonen Bar på Sortland hadde bursdagsfeiring i går, og det var store planer for kvleden. Når vi drog ut var planen at jeg skulle være sjofør, men etter ei stund ute fant Tor ut at han ville ha meg med å drikke. Så da avtalte vi at hvis vi ikke kom oss hjem på annen måte skulle han betale taxi. Og da var det ikke så mye annet å gjøre en å hive seg i drikkinga;)

Vi var både på Stajonen og nylig gjennåpnete Napoli. Vi startet kvelden på Stasjonen, siden det skulle være stripping der. De hadde leid inn både en kvinnelig og mannlig danser. Flyet til mannen blei kanselert, så han kom ikke, men til gjenngjeld fikk alle jenter da gratis champagne. OG ikke nokk med det, men 29. Desember 2009 skal de ha en ladiesnight. Med gratis inngang for alle jenter, bare inngang jenter fram til klokka 24:00. 

Jeg har egentlig ikke noe annet å si om opplegget en: SKUFFA.no! Dama var et beinrangel, og var ikke særlig imponert over showet hennes heller. Greit, hun blei heilt naken. Men jeg vil ikke si det var noe å skryte av. Showet i et nøtteskall: Litt dansing, av med et plagg, litt mer dansing, av med enda et plagg, danse litt mer og slik fortsatte det til hun var naken. Det var liksom ikke noe ordentlig stripptease. Bare dansing med avkledning.

Uansett. Jeg for min del foretrekker Napoli, det har jeg altid gjort. Synes det er mye koseligere der liksom. Også er det mye enklere å få seg noe å drikke;) Kvelden blei for det meste brukt til å drikke, prate med kjentfolk, leite litt etter kjæresten, drikke litt mer, prate litt mer og drikke enda mer.

Så etter ei natt med både oppturer og nedturer. Er det ganske godt å sløve på sofaen sammen med kjresten min som jeg elsker ganske mye<3

Dette er musikken jeg husker fra i går:

Skriv et svar