des 03

Litt bubbel..

Så nå skal dere høre. Jeg bor da i ei bygd i Sortland kommune, og nesten 1 km fra huset mitt er det et veikryss. Frem til tidlig i høst har det ikke vært asfalt i dette krysset. Men endelig skjedde det. Det eneste problemet var at de bare asfalterte 1/3 av krysset:-o De bare fulgte svingen en vei, og lot resten være.

Dette skapte stor irritasjon for mange her i bygda. Og til slutt kom de for å asfaltere resten av krysset, trodde vi. Det de egentlig gjorde var å maltraktere krysset. De lagde en skarp tynn sving i andre retning av der de hadde asfaltert før, lot midten være som den var og satt opp veistikker langs asfalten. Det de nå har gjort er å gjøre et stort trygt kryss om til noe farlig og forvirrende. Så for å komme rett fram i krysset nå (hvis man kommer fra mi retning) må man først svinge til venstre så til høyre og rette opp igjen.

Dette er så utrolig provoserende! Jeg vet ikke hva som kan gjøres for å få ordnet opp i noe som dette. Men det som er mest frustrerende er å være vitne til at de som liksom skal styre slikt, kan være så inkompetente å faktisk la noe sånnt skje. OG isteden for å fikse på krysset som DE har ødelakt, har de bestemt seg for å gjøre det veldig enkelt. De har satt opp et «FARLIG KRYSS» skilt. Hvis de ikke har merket det, så var det faktisk de som gjorde det til et farlig kryss.stjerne

Men nokk om det. Jeg har hentet adventskalenderen mamma’n min lagde til meg før hun drog til Thailand. I luke nr. 1 fikk jeg en søt tannbørsteholder formet som ei ku. Og i luke nr. 2 fikk jeg ei rød nese:) søte mammaen min<3

I tilleg har jeg fått hengt opp mi første advents stjerne. Og i kveld har jeg spist pepperkaker, klementiner og drukket julebrus<3 Jeg gleder meg utrolig mye til jeg har fått vasket og pyntet i lille huset mitt. Det blir så koselig da.

Jeg har også laget et lite minnealbum av tida som offesiell «Kleivapassient». (Navnet som blir brukt om elevene på Kleiva landbruksskole) Jeg driver enda på med litt finpussing, men tror det blir ganske bra når det blir ferdig.

ÅYJ..nå så jeg hva klokka er, natt natt folkens:)

Skriv et svar