des 10

Kjedelig hverdag..

Den siste uka har jeg egentlig ikke gjort så særlig mye spennende. Noe som da er ganske så kjedelig. Det mest spennende jeg har gjort er egentlig å passet Maika, vært med Tor og familien på julebord og vasket huset til foreldrene mine.

Det har ikke vært like fælt å passe mase bikja som jeg hadde trodd. Hun har faktisk vært veldig behageig å ha på besøk noen ganger:) Men de siste dagene har hunvert litt ekkel om natta, men dette skylles mest sansynlig noe som skjedde på lørdag (5.12.09).

Siden vi skulle på julebord, satte vi Maika i Velvet sit bur, mens han var løs i huset. Men hvem tror dere det var som møtte oss i ytterghelgaangen da vi kom hjem? joda, det var lille Maika snuppa. Som foresten var VELDIG glad for at vi ikke hadde glemt henne. Mens hun var løs hadde hun ikkje gjort noe særlig galt. Annet om å være på bordet å spist lørdagsgodiset vårt. Det var da en held del peanøtter, noe sjokolade og litt lakris, ikke akkurat hundemat.

Så på mandag syntes jeg litt synd i henne. Det vistes på hele hunden at hun ikke hadde det noe særlig godt. Og hun er enda ikke helt god i magen, så de siste nettene har hun vekt meg allt mellom 2 og 5 fordi hun måtte ut på do. Stakkar lille hunden.

Mens foreldrene mine har vært i Thailand og storkost seg med sol og varme, har jeg vært flink jente å tørket støv, ryddet og vasket hjemme hos dem. Dette er noe jeg og mammaen min har brukt å gjøre sammen fra jeg var lita, og hvert år gjør vi det samme. Vi seter på den samme gode juleplata, tenner kongerøkelse, vasker og koser oss. Derfor synes jeg det er noe helt spesielt med hele denne sekvensen. Såpelukta som blander seg med røkelsen og de julesangene jeg forbinner mest med jul og forberedelsene. Derfor ser jeg ikke på det som kjedelig arbeid når det er i så koselige omstendigeter:) Det var jo litt rart å gjøre det aleine for første gang, men jeg klarte meg ganske bra og fikk mye skryt når de kom hjem:)

Jeg var foresten veldig heldig når vi var på julebord. De serverte noe av den beste maten jeg vet om. Vårruller! Det var noen jenter fra Filipinene som hadde laget maten, og det var lagd ALT for mye. Så jeg var heldig å fikk en hel pose med ferdiglagde vårruller som var til overs:)

2 kommentarer

  1. marting sier:

    hehe..kanskje ikke. Men syke, den maten er noe av det beste jeg has spist på LENGE!;)

  2. janning sier:

    Haha, kåm ikke som en overaskelse at det va thaikjærringe i tysfjord! Å d va iallefall ikkje nå nytt at det e de som står på kjøkkene! XD

Skriv et svar