des 10

Jeg overasker meg selv!

nemi5Jeg har ikke tenkt åver det før nå, men det er faktisk en god del bøker på ønskelista mi i år:) To Harry Potter bøker, hele Fem Nemi bøker, Gjett hvor glad jeg er i deg, 1001 Coktails og en rekke andre morsome bøker. Tror aldri det har vert mer en en eller to bøker på den lista om gangen før.

Jeg husker enda den gangen jeg sluttet å misslike bokformede pakker på julaften. Jeg tror jeg var ca 9-10 år. Og var den heldige eier av et eksemplar av «Vitseleksikon for barn». Da skjønte jeg at ikke alle bøker var kjedelige. Har ingen aning om hvo mange ganger jeg har lest den opp gjennom årene.

Mitt favoritt sitat for tiden er fra barneboka «Gjett hvor glad jeg er i deg»:

«Jeg er glad i deg heltopp til månen, sier lille hare hasselbrun. Det er langt det, sier store hare hasselbrun. Han legger teppet over lille hare hasselbrun og sier «Det er VELDIG langt det» og legger seg tett intil han. Jeg er glad i deg helt opp til månen OG tilbake, sier store hare hasselbrun.»

Jeg synes slikt er utrolig søtt<3

Skriv et svar