nov 30

Winter Wonderland..

Nå er den snart her. Høytiden så mange gleder seg til. Og med den kommer endelig snøen<3 Håper bare den ikke forsvinner før julen er her. Så langt har den faktisk holdt seg liggende på trærne på den idylliske julekortmåten:D

Her på sortland Snow_In_Trees_90199var det julegrantenning på lørdag. Og det var nokk mange som hadde de samme planene som meg om å få gjort litt julegavehandling i helga. Og i går var det faktisk 1. søndag i advent, noe som stresser meg litt. ikke nokk med det, men i morgen er det 1. Desember. Men en positiv ting med det er vertfall at da kan jeg endelig begynne å åpne pakke kalenderen min^^,

En av de fineste julesangene er:

 

Paul McCartney – Wonderful Christmastime.

Og foresten..

Gratulere masse masse til Tonje og Robert som blei foreldre til en liten gutt tidlig på morgenen den 25. November. Jeg har enda ikke vært på besøk, men gleder meg enormt!

OG..

Gratulere med åverstått til Arianne som fylte 20 år lørdag 28. November.

2 kommentarer

  1. marting sier:

    jaa^, will do:)

  2. janning sier:

    Åååh, så kooooslig at de har fått beibis!:D gratuler så mykkje i fra mæ når du snakka med di!

Skriv et svar