nov 25

I belive it’s magic!

I dag har jeg hatt en super dag faktisk:) Først kunne jeg kjøre til skolen sammen med Silje i min nye bil, skoledagen gikk ganske fint og jeg fikk til å jobbe en del faktisk. Og når skolen var ferdig drog jeg til frisøren.

Jeg har plagdes en del med å finne den rette frisørsalongen for meg på Sortland. Men i vår skjedde det. Silje hadde time hos June på Junique. Og etter å ha sett underverket hun gjorde med håret hennes, var det ikke tvil om hvor jeg skulle for å få orden på mitt! Jeg er storfornøyd hver gang jeg har vert der, og ikke minst etter at Tor har vert der. Jeg vet ikke hvilken magi Ida som jobber der bruker, men etter at han har vert der er det bare så vidt jeg klarer å holde blikket og hendene unna han. Det er ikke det at jeg ikke synes han er pen og kjekk fra før av, men i mine øyne blir han rett og slett uimotståelig deilig etter å ha vert der *Yummi*bilen Så med andre ord, Ida og June er mine hverdagshelter!

Og som jeg nevnte over, kunne jeg kjøre til skolen i en ny bil.  Greit, så har jeg egentlig ikke fått meg ny bil. Men jeg hadde kjørt den gjennom maskinvasken på Esso Havna i går, og når den kom ut var den så god som ny. På utsiden vertfall;) Som dere ser bak hengerfestet, så trengte den sårt en vask!

Ikke nokk med det, men i går fikk jeg besøk av masehunden Maika. Hun skal være hoss meg de neste 2 ukene mens Silje og Stian er i syden. Faktisk så overasker hun meg sinnsykt mye. Som regel så bruker hun å klage, syte og mase når hun er her. Men i dag virker det ikke som det er noe galt what so ever. Jeg er sikker på at de bare har byttet ut Maika med en hund som ligner veldig. Jeg kjøpte en frisbie til henne slik at hun skal få brukt mest mulig energi når vi er ute. Så slik det ser ut i dag, blir det ikke så ille som jeg hadde trodd det skulle være å ha henne på besøk. (Med tanke på at jeg er en katte person)dagens fangst

Nevnte jeg at jeg ikke har hatt lugg siden jeg var bittelita? Dette er noe av det dristigste jeg har gjort med håret mitt på LENGE! Men ressultatet blei fantastisk, selv om bildene ikke viser det like bra som det blei. Jeg er vertfal storfornøyd:)

Skriv et svar