nov 16

Ja, jeg er ei bondejente

Jeg har studert kuene i fjøset vårt litt i det siste, og har da gjort noen artige oppdagelser:)

Vi har to kuer i fjøset som står ved sidenav hverandre, og de er faktisk mor og datter. Det er ikke ofte sånnt skjer i fjøset her på gården, men det morsomste er hvor like de er i ansiktet.

Bilde0318-mor-datter

Det er ikke det eneste morsome jeg har funnet. Jeg sto her om dagen å koste med noen av kvigene (jentekuer som ikke har fått sin første kalv enda). Og da la jeg merke til ei som jeg kjente godt igjen. Så jeg begynte å tenke på hva som gjorde at jeg husket akkurat henne så godt. Når jeg fant pc’en min og sate meg ned å se på bilder fant jeg grunner. Hun hadde vært den unormalt hvite kalven vi hadde for ei stund siden:)

09052008737-kalv-kige

Skriv et svar