nov 16

I had a dream..

Da jeg skaffet meg denne bloggen hadde jeg et mål om å ha MINST 1 innlegg hver uke. Og som dere ser, er dette noe som jeg ikke helt har klart å gjennomfføre.

Men til gjenngjeld har jeg tilbringt 2 fantastiske uker sammen me2ukerd kjæresten min<3 Jeg har vært utplasert på skolen like ved, og det har vært så utrolig deilig å på en måte være ute i jobb igjen. Det minnet meg virkelig på hvorfor jeg valgte å begynne på skratch i skolegangen.

Jeg har hatt det så utrolig koseli på det lille skolen, sammen med en veldig intresang sammensetning av personligheter i lærerstaben. Og noe jeg aldri har vært borti før, nemlig sammenslåtte klasser. det var veldig lærerikt på flere måter en jeg gidder å forklare nå:) På bildet ser dere 2/3 av klassen jeg var sammen med og en av lærerne. Vi hadde en fin tur for å se på hellesisninger som var 9000 år gamle!

Også har det vært helt fantastisk å tilbringe TO hele uker sammen med Kjæreste elefanten, familien hans og «tantongene» Velvet og Rex:) Dagene blei for det meste brukt til jobb, logg, kos, facebook, lesing (Harry Potter, bok 6-7), frisbiekasting med Velvet pofsen og enda litt mer kos^^,

Nå er jeg da hjemme igjen, og må da tilbake på skolebenken. Jeg vil SÅ mye heller være ute i jobb igjen, men heldig vis er det jo ikke så lenge til det er Juleferie<3 (Noe jeg fremdeles gleder me til)

Foresten, har jeg fortalt at foreldrene mine drar til Thailand i 1 hel mnd snart? jeg har ikke en gang blitt spurt om å være med:-o Greit, så må jeg være realistisk å innse at jeg faktisk er nesten 20 år og ikke kan dra på ferie sammen med dem. Men enebarnet i meg vil fremdeles bli med.

Og i tilleg fikk jeg nettopp vite at enda ei av veninnene mine er gravid. Hva skjedde med å være ung og umoden? Det føles som at uansett hvor jeg snur meg er det jenter på min alder med barn i magen eller i vogna. Folk snakker hele tida om at gjennomsnits alderen for førstegangsfødende stiger. Jeg personlig er HELT sikker på at dette bare er bullshit! Og jeg vil bare si til alle jenter der ute som har termin det neste året. Ikke vondt ment, men jeg er skjeleglad for at det ikke er meg! ;)

Jaja..nokk om dette nå. Allt i allt har jeg vert ordentlig lykkelig i det siste:)

Er det noen andre som har hatt det unaturlig bra i det siste?

Skriv et svar