nov 17

Ei blondines hemligheter..

janning fantasticHer er da noen misslykka forsøk på å snik-fotografere Arianne mens hun var opptatt med dataen sin.

Min plan var å snike til meg et bilde av henne mens hun var uoppmerksom og i veldig konsentrert nerding på facebook og bloglovin’. Men akkurat i det jeg fant fram kameraet på telefonen så hun opp og utfallet beli det dere ser her.

Så for de av dere som er så lettlurte og godtroende: Slik ser altså da en vanlig dag ut for Arianne. Hun sitter enkelt og greit i stua si,  poser og ser pen ut;) Dette er foresten en veldig utbredt hobby for de fleste andre blondiner og. Vi liker også veldig ofte å arrangere møter der vi utveksler ideer om hvor og hvordan vi kan få mest mulig oppmerksomhet fra resten av verden. Fordi alle blondiner liker jo å være midtpunktet uansett hvor de er. Det eneste negative er at siden vi er så mange som vil ha oppmerksomheten samtidig på disse møtene, ender de som regel opp med putekrig i undertøyet :)

2 kommentarer

  1. janning sier:

    Haha!;D

Skriv et svar