nov 18

Og for dere som ikke viste det..

Så er jeg faktisk schizofren eller noe sånnt. Værtfall mener Sortland kommune dette. Men for at dere andre skal forstå noe av dette må jeg fortelle litt om hva som har skjedd i forkant.

I 2005 arvet jeg, min mamma og min pappa et hus. Og siden jeg var under 18 år, så måtte jeg ha en verge. For å beskytte meg i tilfelle foreldrene mine eller noen andre prøvde å lure meg på noen som helst slaks måte.Bilde0333-red2

I 2008 fylte jeg da 18 år, og blei dermed myndig.

For ca. ei uke siden motok jeg noe som må være det morsomste brevet jeg noen gang har fått. Det var fra Sortland kommune, og de kunne informere meg om at vergeforholdet opphørte for Marte Norheim født 22.01.90. Og i neste setning kan de fortelle meg så mye som at «11.01.08 fylte Marte Nordheim 18 år.» Ikke bare har de feil fødselsdato og feil etternavn. Men de klarte å sende meg dette brevet litt i overkant av 2 mnd før jeg fyller 20;)

Er det flere en meg som har hatt liknende hendelser? Jeg synes slikt er virkelig morsomt:)

Skriv et svar