feb 25

Junique in my heart<3

I går var en fantastisk dag! Når vi først kom på skolen hadde vi formingsaktiviteter de to første timene, så hadde vi fire timer uten lærer og de to siste hadde vi prøve. Jeg følte den gikk forhåndsvis bra:)

Når skolen var over, suste jeg til Sortland for å nå frisørtimen min 16:00. Og jeg blei veldig fornøyd^^, June er så flink atte<3 Da passet det veldig fint at jeg skulle til politiet rett etterpå for å ordne meg nytt pass slik at det er i orden til jeg og mora mi skal til Alanya i april!

Resten av dagen gikk til å spise middag, slappe litt av for så å dra til ei veninne for å spille kort. Var så trett når jeg kom hjem i går at jeg faktisk sovna uten å lese først. Det skjer skjeldent for å si det sånn!

Nå går jeg bare å gleder meg til å få kjæresten hjem i kveld, så blir det kjærestekos og festing i helga. Hva er dine planer for helga?

Foresten, så har jeg begynt å bli litt syk, men har verken tid eller lyst! Så da er det bare en ting å gjøre: Spise vitaminer fom bare F!

Skriv et svar