feb 24

Ikke rart det er krig i verden!

    Nå har jeg lest meg lei på Facebook, blogger og Formspring av folk som kaster drit til hverandre og ting som verre er. FB er ikke like ille som blogger eller fromspring siden man kan være sellektiv på hva man viser og hvem som får se det, men jeg har ikke annet å si en: OMG! Til formspring. Jeg trodde heile vitsen med dette forumet var at man kunne stille spørsmål til vennene sine for å bli mer kjent med hverandre, men NEIDA.

    Her stiller man intime, krenkende og spydige spørsmål. Jeg blir rett og slett dårlig av hvordan folk kan oppføre seg mot hverandre! Hva er vitsen med å blande seg slik inn i hva andre gjør, sier eller mener? Er du uenig i hva en spesiell person skriver, mener eller sier, hva er vitsen med å lese, høre eller bry seg?

   Sett at du ikke liker det jeg skriver om i bloggen min, hvorfor lese den da? Det er ingen som tvinger deg til å lese det, er det vel? Ganske tvilsomt! Så jeg blir ganske provosert av at folk som ikke har noe med saken å gjøre absolutt blande seg inn i andre sine liv, valg, væremåte og livsstil.

    Jaja..ellers så sitter jeg på skolen sammen med resten av klassen, uten lærer og snakker om alt mulig og ingen ting:)

Er det fler en meg som er blitt over gjennomsnittet lei av drittkasting?

Vi har foresten lagd Påskepynt på skolen i dag :D

Skriv et svar