jan 22

Hæppi 30 – 9 :D

Da var man fylt 21, og i forberedelse til dette har jeg bakt to kaker. Ei sjokoladekake av oppskrift fra min tante Maria, og ei gulrotkake etter oppskrift fra matprat.no som du kan finne her. Så tenkte å dele oppskrifta på skokoladekake med dere:

  • 3  dl sukker
  • 3 egg
  • 5-6 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • ca. 2, 25 dl melk
  • 225 g smør
  • 3 ss kakao

Slik gjør du:

Pisk egg og sukker til eggedosis. kok opp smør og melk som du forsiktig rører inn i eggedosisen vekselvis med det tørre. Sikt i alt det tørre, rør forsiktig inn i eggedosisen slik at den ikke mister lufta. Hell røra i en smurt langpanne. Stekes 20 min på 180 grader midt i ovnen.

Så enkelt er det å lage nydelig sjokoladekake<3

Slik blei ressultatet mitt:)

Og her har dere gulrotkaka mi<3 Siden jeg brukte opp begge to tallene i sjokoladebokstav/tall settet mitt til Tor sin 22 årsdag, måtte jeg bli litt kreativ;)

Så nå gjennstår bare festen og byturen. Gleder meg :D

Skriv et svar