aug 24

Kjedsomhet kan føre til mye morro..

Såe..siden dette har vært 2. skoledag og vi var ferdige allerede klokka 11:15 og jeg hadde absolutt ingen ting å gjøre, har jeg tilbragt dagen sammen med Turid, Marita og Eivor.

Vi har egentlig ikke gjort noe annet en å sitte på verandaen på en kaffe, men alike vell har det vært en veldig morsom og koselig dag:) Marita og Turid forlot oss etter litt  gossiping. Så da bestemte Eivor seg for å høre med byens tattoo mann om han hadde tid til å ta ei lita søt tattoo på henne. Og heldig for henne, så hadde han det. Hun hadde ikke med noe bilde, så vi sammarbedet om å tegne den^^, Mens vi var der kom en som jeg har kjent siden barnehagen, Peter, for å hilse på.

Når vi var ferdige der gikk vi forbi noen som sto å malte gangfeltene på veien. Og siden jeg elsker å male, måtte jeg jo bare spørre om å få hjelpe. Og som dere ser, så fikk jeg det:D

Klokka var blitt tid for litt mat nå, så da gikk vi tilbake til kaffe’en og spiste litt mat. Og siden jeg egentlig ikke var så veldig sulten, var Peter kjempesnill og kjøpte meg en barnemeny burger xD

Etter mange timer med å gjøre egentlig ingen ting gikk vi en tur på lindex. Og da måtte bare denne finingen bli med meg hjem<3 Så nå går jeg bare å håper at kjæresten skal finne det i sitt snille hjerte å kjøpe meg de finfine skoene jeg fant som passer perfekt til den ^^,

2 kommentarer

  1. Marting sier:

    Hehe..Kult;)

  2. Tina Jeanita sier:

    Haha, e ju han Are du står atme å mala :D
    Pappa sitt søskenbarn :D

Skriv et svar