aug 22

Last day of freedom

I morgen klokka 09:00 braker det løs. Da er første skoledag offesielt i gang. I skrivende stund gruegleder jeg meg bare! Blir litt godt å komme i gang med noe fornuftig igjen. Ikke at jeg ikke har gjort noe fornuftig i det siste, jeg har jo tross alt jobbet;) Men det skal bli godt å starte på enda et år skole slik at jeg kan ha et håp om å bli færdig med uttdanninga!

En veldig positiv ting med dette skoleåret er jo såklart at jeg er russ:D For første gang faktisk! Det er litt ille. Jeg har veninner på 19 som har vært russ to ganger allerede, og her kommer jeg.. jaja..er jo dem som aldri kommer seg så langt^^,

Den siste dagen i frihet nyter jeg sammenm med kjæresten, foreldrene hans og lille Velvet poffsen<3

Jeg og Tor har faktisk vært skjikkelig flinkinger i dag. Vi har laget hver vår runde med cupcakes<3 Tor valgte å bruke vaniljesukker som smakstilsettning, mens jeg brukte gulrot. Å det er de beste cupcaksene jeg har smakt på lenge lenge!

Nå driver svigermor å lager lassagne, mens jeg og de andre gleder oss kjempemasse. Så nå skal jeg pakke sakene mine og kose meg enda litt mer med kjæresten før jeg må dra hjem og tilbake til virkeligheten.

Blogges;*

Skriv et svar