jul 13

Summer wanted!

Derfor får man heller høre på fine sommer musikken, lukke øynene og drømme seg bort<3 Så enjoy:

 

Katy Perry – California Girls

Jessy Matador – Allez Ola Olè

Shakira – Waka Waka

Lady Gaga – Alejandro (Rett sang, Feil video)

K’naan – Wavin flag

Og sist, men ikke minst. Alle tiders sommer sang fra Postgirobygget: En solskinsdag <3

Til slutt et lite spørsmål. Hva er det me Lady Gaga sine sanger som gjør at man blir helt hekta på dem uten egenltig å gjøre noe for det? Jeg hadde vel hørt «Alejandro» 2-3 ganger, og plutselig tok jeg meg selv i at den melodien var det siste som foregikk i hodet mitt før jeg sovnet, og det første som poppet opp om morgenen. Freaky! Noen som kan si meg hvorfor?:)

Jeg går foresten snart å tripper og er begynner å bli noe utolmodig. Nå synes jeg at jeg har vært flink pike og ventet lenge nokk på pakken fra elf <3

Jaja, nyt sommeren de som har den. Blogges;*

Skriv et svar