jul 11

Ny header og verden smiler!

Siden vi nå bor hoss mine foreldre, og nettet her er så humørsykt at det nesten ikke funker når det regner. Endte jeg opp med å lage ny header mens kjæresten var på jobb intervju. Håper fler en meg syntes den blei bra, og ikke for rotete.

Over til noe helt annet. I dag har vi endelig sluppet ut 21 av 22 kuer og kviger. 14 kuer i et beite rett bak fjøsen, 5 kviger og 2 kuer i et beite litt lenger unna og da sitter vi igjen med ei kvige inne i fjøset. De bak fjøset skal inn hver kveld, mens de på det andre beitet skal være dær helt til de skal inn for høsten.

Jeg er sikker på at det finnes ikke noe morsomere for ei bondejente å se på en kuene hennes når de får komme ut for første gang på ca. 10 mnd. Å se lykken deres når de hopper og spretter rundt som små kalver. Se hvor raskt de yngste finner sin plass i flokken.

Men så er det minst like morsomt å finne ut på kvelden nøyaktig hvor flinke kuene mine er. Moren min hadde regnet med at jeg kom til å bruke nærmere èn time på å få alle sammen inn i fjøset og på rett plass. Jeg tror jeg brukte ti min -_- I skrivende stund finner jeg ikke ord som kan begynne å beskrive min stolthet over kvor dyktige dyra mine er en gang. Slik prestasjon og oppførsel varmer i hjertet faktisk.

Føler meg som en skjikkelig bondetamp akkurat nå, men det får så være. Jeg er stolt av kuene mine og sånn er det bare^^,

Ellers. Etter kveldsfjøset bar det rett i dusjen, for i kveld skulle man sosialiseres. Ei veninne hadde invitert til fest, og slikt sier man ikke nei til:D Selv om jeg jo skal i fjøset i morgen tidlig. Gruer meg! Da vi var kommet dit kunne ei annen veninne by på noe jeg aldri hadde smakt før. Appelsinjuice og Mickey Finn<3 Slikt kan man jo faktisk bli fort veldig full på! Så etter 3 glass bestemte min kjære, som da kjørte, at det var tid for å dra hjem siden vi skal opp tidlig. Han har foresten lovet meg at han skal vekke meg klokka 06:00 i morgen, men det kan han bare glemme!!

Og her kommer bloggens første sminke bilde. Tenkte at siden jeg hadde investert i en 120 eyeshadow palett, så måtte jeg jo kanksje teste den ut og;) Må bare beklage dårlig kvalitet, men kan ikke forvente bedre av et stakkars mobil kamera.

Skriv et svar