jul 09

Gladmelding :D

Dagen i dag startet med at jeg fant ut at jeg var kommet inn på den skolen jeg hadde som 1. valg:) Så barn og ungdom på Hadsel vgs, here I come:D Jeg virkelig gleder meg!! Det skal bli ordentlig deilig å endelig gå ei linje på skolen som virkelig intresserer meg!

Uansett, i går fikk jeg endelig somlet meg til å dra en tur innom Elkjøp og fikk dermed etter langt om lenge kjøpt den nye støvsugeren jeg har ønsket meg^^, Jeg endte opp med en hvit ett-eller-annet fra electrolux. Den hadde vist en sugekraft som kunne «ribbe en kalkun fra to meters hold» som min kjæreste så fint kallte det etter en kort forklaring fra salgs mannen som jeg ikke skjønte stort av.

Jeg kjøpte samtidig en kenwood smoothie maker som tilfeldig vis var på salg til søte små 222 kr. Så på kvelden lagde jeg smoothies til både mammaen og pappaen min, meg og Tor. Moren min hadde tidligere på dagen spurt om smoothie ikke var «sånn søt sukkerbombe», så da måtte jeg jo bare vise henne hva det var. Det blei en stor suksess. Og værtfall når mamma fant ut at det kunne jo være godt med vodka i en sånn. Så da måtte det jo såklart testes ut. Jeg tror ikke egentlig jeg gjorde noe domt i å ikke smake.

Foresten, så bestilte jeg en ny pakke fre elf. Med foundation, concealer, booster og noe lipstick fra elf’s mineral collection. Gleder meg ganske til å få testet ut produktene. Delvis fordi jeg synes slikt er morsomt, men også for å finne ut om de i det hele tatt passer hudtonene mine.

Har dere opplevd noe fint i det siste? :)

Skriv et svar