jan 08

Hvor er Ole Lukkøye?

Klokka er nå 5 på fredags morgen, jeg skal på skolen om bare noen få timer, men jeg er ikke i nærheten av å være trøtt en gang. What’s up with that? Hvorfor er det så utrolig enkelt å snu døgnet? Man trenger ikke mange dagene før natt er dag og dag er natt. Men når man skal snu det tilbake, så ikke snakk om at man får det til. Jeg ska nå gå så langt som å nesten ha våkenatt for å få dette til å funke. Gruer meg til morgendagen! Først skole, så vasking i huset, kveldsfjøset som mulig blir etterfulgt av mer vasking. Jaja..jeg overlever sikkert.

Det positive er vertfall at på lørdag kommer Tor og tingene hans:) Så snart er vi ikke bare kjærester, men samboere. Å gud..det blir skummelt! Ikke missforstå, jeg gleder meg utrolig mye. Men å flytte sammen er jo en ganske big deal. Så tiden fremåver skal nokk bli spennende. Men det skal bli godt å kanskje bli litt lei av han^^,

Her er foresten John Blund sangen som jeg husker fra jeg var liten:

Skriv et svar