jan 14

Nå er jeg lei!

Det er nå hele 20 min igjen av skoledagen, og jeg holder på å DØ! Det er jeg helt sikker på. Kan ikke huske sist en skoledag har gått så tregt. Hvorfor er det sånn noen dager at det virker som om tida står stille? Mens andre dager bare flyr den avgårde, selvom man har gjort nesten det samme :s

Nå kan jeg foresten dele med dere at min kjære trives i jobben sin, så vi blir mest sannsynilg vis boende sammen på ubestemt tid nå^^, Og sålangt så stortrives jeg som samboer. Det er kjempedeilig faktisk! Og i går, kjøpte vi i følge Tor vårt første møbel sammen. Ei golvmatte til å ha i stua. Fine salget på bohus<3 De har mye annet fint dær og. Men når vi endelig får penger nokk til å handle mer, er sikkert salgene over. Noe som suger en del, men det er jo sånn det bruker å være.

Har ikke så mye mer å blogge om akkurat nå, så kan heller kommesterkere tilbake når det har skjedd noe som faktisk er intresangt:)

Bye;*

Skriv et svar