jan 02

Her er de..

Her er de endelig. Bildene fra romjula 2009:) Håper dere liker dem. Jeg har vertfall hatt det utrolig fint!jul

Se så mye fint jeg fikk i julestrømpen^^, Og så søt pusekatten er, han stortrivdes hoss foreldrene mine.jul2

2. Juedags forsj hoss Torstein. Man kan si det gikk litt hardt for seg. Guttene står her å lurer på hvordan de skal repparere sofaen. Sindre (Nederst t.h) mente at allt kunne fikses med bare»En plank og EN spiker»;)jul3

Jeg vil si det var en veldig vellykket fest. På bildet nederst til høyre har Peter (t.v) akkurat fortalt Torstein (t.h) at han skal være forlåveren hans når han en gang gifter seg:)jul4

En fantastisk livlig gjent:)Bilde0477-red

Trioen fra barnehagen<3 Peter, Meg og Torstein.Bilde0485-red

Ørjan blei litt trøtt i 6 tida på morgenen;)kalvene mine

Her er foresten kalvene jeg har vært med å ta imot i løpet av jula. Den bruneste tok jeg imot helt alene morgenen 3. juledag etter ei natt med kjøring og null søvn. Mens den hviteste var et MYE større problem. Skal forklare mer i et senere innlegg

Skriv et svar