jan 02

Godt Snyttår..

Nå begynner vel formen etter gårsdagens nyttårsfeiring å komme seg litt^^,

Jeg og Tor startet kvelden med å lage og spise en fantastisk god middag sammen med noen venner av oss. Det er nokk den beste nyttårsmiddagen jeg noen gang har spist:) Etter maten begynte vi å drikke litt, men ikke mye siden de vi var hoss har en liten baby.

Jeg må bare få understreket, VI drakk. Sammen! Det er like gøy hver gang slikt skjer, for det er virkelig ikke ofte:)

Etter at vi var ferdige med å se på alle rakketuttene andre mennesker på bygda skøyt opp, dro vi hjem til meg, skøyt opp noen raketter vi og før vi fant turen ut på byen. Det var ikke den morsomste utekvelden, mange kjentfolk, men alikevell en smule kjedelig syntes jeg. Etter stengetid drog vi på nasj. Men kort tid etter vi kom, gikk huseierne og la seg. Så da flyttet vi bare festen til noen av de andre som var der.

Og jeg har ikke ord for new-year1_largehvor full jeg klarte å bli den tida vi var der. Jeg har ikke hatt det så koselig og morsomt på en fest på lenge lenge:) Så en STOR takk til Tanja og Mats som lot oss sitte der og bli fine og fulle^^, (Litt overaskende at jeg blei fin og full, med tanke på at det gikk i 60% og sprite)

Vi kom oss endelig hjem i 8 tida på morgenen, tror jeg? Noe som da ressulterte i at jeg ikke kom meg opp før i 3-4 tida på ettermidagen i dag. Tor har i etterkant fortalt meg at da vi kom hjem hadde jeg fint fortalt han at jeg var lys våken og kunne fortsette og feste, så jeg hadde ikke skjønt hvorfor vi dro hjem så «tidlig». Så hadde han gått på badet en tur, og tre min etterpå hadde han kommet opp på rommet og funnet meg i dyp søvn;)

Så med andre ord, dagen i dag har gått med til å bli «frisk», klage over å være kvalm og sliten, sløve på sofaen og drikke melk<3

Men nå får dere ikke mer info om gårsdagen, ikke fordi jeg ikke husker mer, men fordi jeg ikke gidder å tenke mer.

GODT (S)NYTTÅR alle sammen;*

Skriv et svar