nov 22

Swoshj..

Det er lyden du hører i hodet ditt når motivasjonen til ALT, finner frem vingene og bare flyver ut av deg. Hvor blir den av egentlig? Flyver den avgårde til noen som trenger den mer? Eller bare forsvinner den bare fra jordas overflate? Ikke vet jeg. Og siden jeg allerede er uten motivasjon, så gidder jeg jo ikke lete heller.

Og hva som skjer når man mangler motivasjon? Jo, man får ikke gjort en dritt. Noe som fører til at ting bare hoper seg opp og man blir begravd under et berg av ting man skulle ha gjort. Og dette berget fører igjen til at man ikke vet hvor man skal begynne for å få unnagjort alt man ikke får til å gjøre. Og dette suger!

For meg blir dette somregel en ond sirkel som forfølger meg gjennom store deler av vinteren. Noe som fører med seg mange perioder med urimelige humørsvingninger, som igjen er noe som sliter både fysisk og psykisk :/

Men her er uansett noen av favorittsangene mine for tida:

Lily Allen – 22

Lily Allen – Not fair,

Lily Allen – Alfie,

Lily Allen – Naive,

Nickelback – Someone that your with, minsin

Kate Voegele – Angel og

Tori Amos – I don’t like Mondays

Og foresten, så savner jeg kjæreste elefanten min mer en alt annet akkurat nå, og det er ikke noe annet jeg vil mer en å bare ligge på en stor sofa og kose masse masse med kjekkingen min<3

Så takk for meg, og et gratulasjonskort til deg som gadd å lese hele dette klage inlegget ;)

2 kommentarer

  1. marting sier:

    Kort?
    ;)

  2. janning sier:

    Er bare å begynne å fikse meg kort! Ta å hiv i deg noen vitaminer og hormontabeletter å bli med på frisken i morgen i samme slengen!

    Ps. Du kan ta med gratulasjonskortet da;)

Skriv et svar