okt 30

Matglede

Når jeg tenker meg om, så er jeg egentlig ganske imponert åver meg selv denne uka. Jeg har faktisk spist middag hele tre dager på rad:) Som dere sikkert skjønner, er ikke dette noe som skjer så ofte. Derfor følte jeg at det var vert ett lite innlegg.

Tirsdag (27.10.09) var jeg så heldig å få spise fisk med potet, rømme og tyttebærsyltetøy sammen med mammaen og pappaen min. Dette har jeg ikke spist siden slutten av Juli, så det var virkelig godt.

Onsdag (28.10.09) var jeg og Silje kjempeflinke og lagde Vesterålens fiskeboller i pagehvitsaus og poteter, dette må virkelig være noe av det beste jeg vet. Personlig så hadde jeg aldri lagd det før, så det var utrolig morsomt å faktisk være med på å lage det (ikke at det er så vanskelig, men det var sinnsykt gøy). Selv om jeg er nesten 20 år, så har jeg ikke lært meg å spise denne retten på annen måte enn jeg gjorde som barn. Det ser ikke særlig delikat ut, men smaker himmelsk. Og jeg må ærlig innrømme at den hvitsausen vi lagde må være den beste jeg noen gang har smakt. Og som dere ser, blei det vertfall ikke for lite saus på hver.

Torsdag (29.10.09) komm jeg hjeBilde0316-redm i seks tida, og da hadde jeg ikke spist siden lunsj på skolen. Og istede for å bare spise ett parr brødskiver eller noe annen ikke-sunn-middagsmat, hentet jeg ut en pose wok-balnding av fryseren, slengte på en pose boil-in-bag ris og en pakke uncle ben’s sweet’n sour sauce. Og VIPS så var maten klar. Helt enkelt, men veldig godt.

Skriv et svar