okt 28

Besteste:)

Jeg er 100% sikker på at i går kveld gjorde jeg noe av det beste som finns. Jeg la meg i ei seng med helt rent sengetøy etter en god og lang dusj. Det eneste som kunne gjort den opplevelsen page1bedre hadde vert og ha kjæreste gutten og puse gutten der sammen med meg<3

Nå sitter jeg på skolen og kjeder ræva av meg. Vi skal egentlig jobbe med ei innlevering, men jeg har NULL motivasjon til å skrive noe mer akkurat nå. Så da fant jeg ut at det var bedre å skrive litt her:)

Jeg fikk foresten hilst på ett søskenbarn jeg ikke har sett på lenge i går. Det var skikkleig koselig. Hun kunne fortelle at hun og forlåveden har kjøpt seg hus i Tønsberg og at de skal ha en liten bebi sammen om ca. 4,5 mnd:) Så de har mildt sakkt ei spennende tid i vente.

Her er en av mine favoritt sanger for tiden: Lily Allen – Alfie
 

ByeBye;*

Skriv et svar