des 06

Julehuset

I helga har jeg stått på som bare det og vaska hele huset etter at arbeiderne som har jobba på fjøsen vår har bodd der i 4 mnd. Jeg har tørka støv alle tenkelige og utenkelige plasser, vaska gulv og tak og skuffer og skap på kjøkkenet. I tillegg har jeg fått kjørt allt kjøkkenutstyret mitt gjennom oppvaskmaskinen og omøblert litt i overetasjen. Det var en utrolig herlig følelse å endelig bli ferdig ca 21:30 i går kveld!

Jeg har også fått pynta til jul. Tror aldri jeg har pynta til jul så tidlig før, men ååå..så godt det var!! Så nå mangler vi bare alle klærne, baderomsartiklene og senga så er vi endelig hjemme<3

Her er den ferdig vaska og pynta julestua mi<3

Venstre: Julepynten i gangen. Høyre: Julepynten på kjøkkenet.

Har jeg ikke vert flink? har du fått gjort noen forberedelser til jul?

Skriv et svar