nov 07

Stress helg?

Formidagen i går (lørdag), tilbringte jeg sammen med snuppelurene Helen og baby Vår<3 Kjempekoselig å være sammen med dem. Og har foresten ikke hatt så lyst på baby før, som da jeg holdt Vår og hun lå i armene mine og så opp på meg på den måten bare en baby kan^^,

Var hjemme igjen ca. 18:00, og da var det bare å begynne å ordne seg klar til fest! Silje fyller 20 år i dag, og det måtte jo såklart feires! Hun hadde da ikke drukket på over 1 år, siden hun har en baby gutt på 5 mnd. Vi var ikke så alt for mange der, men akkurat passe. Virket værtfall som alle storkoste seg før vi drog ut på byen.

Når utestedene stengte, var egentlig ingen av oss klare til å gi seg. Så da drog vi tilbake til Susanne for å feste mer. Dette endte med at jeg, Susanne og hennes kjæreste blei sittende å drikke alene til i 6-7 tida. For noen pingler resten var!

Jeg såvna på sofaen deres, men vokna litt av og til av at søtingen Theo kom å koste på meg<3 Er sååå glad i den katta der!

Når vi da sto opp, i ca. 14:30 tida, var vi noe reduserte! Jeg og Susanne tok den vanlige dagen-derpå turen ned på esso for å skaffe oss verdens beste dagen-derpå mat. Himmelsk! Etter dette bar det rett hjem for meg. Da var det bare å vaske seg, skifte og dra avgårde på høstfest for Ræka 4H. De hadde orndet med masse fin underholdning, kaffe, kake, brus og lodd. (Ikke at kake var det som fristet i dag..)

De hadde i tillegg hele tre plakett mottakere (vet du ikke hva plaketten i 4H er, så google det!). Torstein N. Andreassen, Sverre Idar B. Lakså og Simon Aronsen. Gratulere kjempemasse gutter^^, (bildene fra høstfesten er hentet fra Odne S. Andreassen. Far til Torstein)

Har du gjort noe spennende i helga?

Skriv et svar